Vi skapar tillväxt för e-handlareXposure Media Group grundades av León Reyes som efter ett e-handelsprojekt snabbt blev intresserad av digital annonsering, som senare skulle blomma ut i growth hacking och avancerad dataanalys. Den digitala annonseringsbyrån skalades snabbt och intresset fanns då Xposure endast kunde bli lönsamma genom att driva nya intäkter till kunderna, vilket vi gjorde.

Xposure består idag av ett inhouse-team och ett remote-team som jobbar från alla världens håll och kanter. Vi brinner för att jobba med e-handelsprojekt som vi tror på och som vi vet att vi kan skala upp, vilket är en passion som genomsyrar hela organisationen.

Att jobba provisionsbaserat är en självklarhet för oss, då vi tror på att vi endast förtjänar en liten del av det vi genererar för vår kund. Som kund till oss så får du mer än bara en konsult, du får ett erfaret team som endast fokuserar på prestation och att ditt företag ska växa. Vi ger vägledning då vi vet vad som funkar, och rättfärdigar våra beslut med data.

OM OSS